Valutaer:
Log ind  |   Opret konto   
  • Fri fragt på DKK 1500
  • Danmark Velkommen!  
  • nike danmark

Shipping & Returns

Kunderne kan forvente at få deres korrekt udfyldt ordre leveret inden for 7-10 arbejdsdage, afhængig af den endelige destination. En arbejdsdag er mandag til fredag, med undtagelse af weekender og helligdage.

For at beskytte dig alle pakker vil kræve din underskrift ved levering.

Vi leverer ikke til postbokse. Vi foreslår levering til et hjem eller forretning adresse, hvor en person er til rådighed til at underskrive til levering i åbningstiden.

sene leverancer

Hvis du ikke har modtaget din bestilling inden for det forventede levering angivne tidsramme du kontakte vores butik Team på Kontakt os.

Fortrydelsesret & Proces

Vi sætter en stor ære i vores ry for kvalitet, og hvis en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, vil vi hjælpe dig med en ombytning eller tilbagebetaling.

Varer skal returneres indenfor 14 dage efter oprindelige afsendelse dato i en resalable tilstand (ubrugte, uvasket, med tags stadig er fastgjort). Vores butik udveksling / afkast formular skal vedlægges varen når returneres. Vi anbefaler, at du benytter anbefalet brev som vores butik ikke tager ansvar for varer ikke modtaget, hvis en kunde forsøger at sende et element til vores butik via ikke anbefalet brev. Der går mellem 10 dage efter du returnere produktet til din konto skal krediteres eller dit bytte, der skal tilbageleveret.

Desværre kan vi ikke acceptere vender tilbage, der ikke blev købt online eller gennem vores detailbutikker. Vi kan ikke udveksle produkt til en stil ikke inden for vores sko butik online produktsortiment.

Defekte varer

Elementer vil blive inspiceret af vores produkt vurderinger team og hvis varen anses for at være defekt på grund af fremstillingen eller stof defekt, vil vores butik erstatte eller refundere fri af yderligere fragt. Hvis det skønnes ikke at være defekt, vil det ikke være berettiget til en ombytning eller tilbagebetaling efter denne tilbagevenden type.

Hvis du skifter mening

Vores butik er i stand til at acceptere ting, der har haft de tags fjernet, er blevet tilpasset, slidte eller vasket. Holdningsændring returnerer kun for elementer i en resalable tilstand. Yderligere re-levering fragtomkostninger vil ikke søge om erstatning poster. Vores butik vil enten ombytte varen eller refundere beløbet for varen, minus den oprindelige fragt.

Forkert størrelse

Ingen tilbagelevering gebyr for at udveksle en størrelse. Forkert farve

Vores butik vil dække de re-forsendelsesomkostninger hvis farven vare, du har modtaget er ikke, hvad du i første omgang købt. Som kunder kan sætte pris kan dog farver, der vises på en internet udveksling ikke være en eksakt match til de fysiske varer, derfor farven vist er kun vejledende.

Restitutioner fragt- og ekspeditionsomkostninger,

Hvis vi har lavet en fejl og sendt dig den forkerte rækkefølge, eller hvis du har modtaget et beskadiget produkt, vil vi refundere forsendelse og håndtering gebyrer på dit kreditkort. Kan der anmodes om en kopi af din sko skat faktura for købsbevis.
Copyright © 2017 www.vinterdaekonline.dk. Powered by Nike Danmark
Din IP adresse er: 54.83.122.227